Baton proteic cu cappuccino, reteta bazata pe proteine vegetale este o alternativa buna pentru cei interesati de nutritia proteinelor. Pentru indicele sau scazut de glicemie este popular si recomandat pentru clientii care prefera alimentele cu valoare energetica scazuta. Batonul are un nivel ridicat de fibre dietetice si un indice glicemic foarte scazut. Produsul este conceput pentru persoanele de toate vârstele, pentru persoanele cu activitate fizica crescuta, care au nevoie de proteine necesare pentru regenerarea musculara, dar este destinat si consumatorilor interesati de o doza echilibrata de proteine, fibre si minerale.
Ingrediente: agent de ingrosare: polidextroza (fibre), mix de proteine din plante 18% (proteina din soia, orez, mazare), invelis de ciocolata neagra 18% (zahar, grasime de palmier integral hidrogenata, cacao pudra 16%, emulgatori: lecitina din soia, arome), cereale din porumb extrudate (gris din porumb, faina de orez, zahar, sare), curmale uscate 5%, agent de umectare: glicerol, ulei de rapita, grasime de palmier, cereale din grau extrudate (gris de grau, faina integrala de grau, faina de orez, zahar, sare), cacao pudra, minerale: carbonat de calciu, emulgatori: lecitina din soia, sare, cafea instant 0,3%, tartrat de L-carnitina, premix de vitamine (C, niacina, acid pantotenic, B6, riboflavina, tiamina, acid folic, biotina, B12), arome. Poate contine urme de arahide, nuci cu coaja, lapte, oua, susan si dioxid de sulf.